Opinió

L'APUNT

El bisbe ‘catarra'

Dilluns, a mitjanit, es va produir una intensa comunió entre el grup que actuava a les Fires de Girona i la gentada –de totes les edats– que omplia el passeig de la Copa. Entre dues cançons, un dels components d'Els Catarres va agafar el micro per demanar “als que no permeten que la gent triï la llengua que vol parlar, que deixin de tocar-nos els collons, perquè si no arribarà un dia que ja no podrem més i, quan no puguem més, ho podrem tot”. Els Catarres saben connectar amb el públic i, resignats al triomf de la pirateria, han optat per una fórmula pràctica i valenta: permeten les descàrregues gratuïtes dels seus discos i es guanyen la vida fent vitamínica música en directe a les festes majors. “Queda't amb mi, aquesta nit, perseguirem l'albada fins a Rússia...!”

L'endemà, en l'homilia de Sant Narcís, el bisbe Francesc Pardo va aconseguir una altra comunió –no només religiosa– amb els fidels quan va demanar perdó pels insults de 13TV, la cadena de la Conferència Episcopal. També va ser una homilia valenta i vitamínica, que enviava als gironins el missatge que, si van mal dades i convé donar la cara, poden comptar que a la seva diòcesi hi tenen un bisbe catarra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia