opinió

La incoherència de CiU, ERC i ICV de Cunit

«La incoherència dels partits polítics CiU, ERC i ICV de l'oposició a Cunit és evident. Voten diferent a Madrid i a Cunit»

A causa de l'assetjament sense escrúpols que està patint l'alcaldessa de Cunit Judith Alberich (PSC) per part dels grups polítics de l'oposició en el municipi (CiU, ERC i ICV), en relació amb la revisió cadastral que es va fer al municipi l'any 2007, el PSC de Cunit vol fer una exposició de fets i alguns aclariments.

L'última setmana de juliol es va repartir pels domicilis de Cunit un pamflet, el contingut del qual intenta manipular la posició al Senat de la nostra alcaldessa i senadora en relació amb la seva resposta davant d'una moció presentada pel Partit Popular que pretenia l'anul·lació dels actuals valors cadastrals en determinats municipis de la costa de Las Palmas de Gran Canària. Ella va votar en contra de la moció en representació del grup parlamentari Entesa Catalana de Progrés.

La nostra alcaldessa forma part, en el Senat, del grup parlamentari Entesa Catalana de Progrés, formació constituïda pel grups polítics PSC, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV). Per tant, tots tres partits van votar junts i sense fissures en contra de l'anul·lació dels valors cadastrals que proposava el Partit Popular. Per què, llavors, ERC i ICV com a membres del grup parlamentari Entesa Catalana de Progrés al Senat voten «no» a la anul·lació de les revisions cadastrals a municipis de Les Palmes (semblants al nostre) i en canvi a Cunit sí que volen anular la revisió cadastral?

Convergència i Unió (CiU) té grup parlamentari al Senat, és a dir, va sol, sense aliats, i també va votar en contra. Si llegeixen bé, va votar «no» a la moció presentada pel Partit Popular per anular els actuals valors cadastrals dels municipis de Las Palmas semblants al nostre. Per què, llavors, CiU al Senat vota «no» a l'anul·lació dels valors cadastrals als municipis de Las Palmas i a Cunit reivindica amb insistència l'anul·lació dels valors cadastrals actuals?

És evident la incoherència dels partits polítics CiU, ERC i ICV de l'oposició a Cunit. Voten diferent a Madrid i a Cunit. A Madrid voten el mateix que el PSC i s'oposen a anul·lacions de valors cadastrals ja realitzats; a Cunit s'alien tots tres contra el PSC i volen l'anul·lació dels actuals valors cadastrals. L'estratègia de l'oposició a Cunit és clara: s'alien i utilitzen qualsevol fet per desgastar el govern municipal fins a la destrucció, encara que siguin incoherents i l'acció política vagi en contra de l'ideari del partit al qual representen. Recorda el lector la cèlebre frase de Grouxo Marx? «Estos son mis principios. Si a usted no le gustan, tengo otros». S'identifiquen senyors de CiU, ERC i ICV?

El PSC és un partit coherent i Judith Alberich així ho va posar de manifest: va votar el mateix a Cunit que a Madrid. A més, és el partit que més ha invertit en equipaments, serveis públics i polítiques socials a Cunit, el que millor i amb més coherència distribueix la riquesa que es genera i el que lluita amb més fermesa perquè els cunitencs tinguin accés a les mateixes oportunitats per aconseguir el benestar social que desitgen. Els últims anys de govern a Cunit, presidits per una alcaldessa del PSC, així ho demostren.

(*) Antoni Carreño és Secretari de Comunicació

PSC Cunit



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.