Els diners de Gramepark

El govern de Santa Coloma ha donat a conèixer els resultats de l'auditoria dels comptes de l'empresa pública Gramepark, la més important de la corporació, i considerada pel jutge de l'Audiencia Nacional Baltasar Garzón una de les peces clau de la trama del cas Pretòria. L'informe revela un gran nombre d'irregularitats en l'adjudicació de catorze obres, conclou que la gestió dels alts càrrecs destituïts per l'oficina antifrau va ser deslleial, i assenyala una de les constructores investigades, Proinosa, com la més beneficiada pel desori imperant en l'empresa, actualment intervinguda per la justícia i amb un deute acumulat d'uns 60 milions.

El govern de Santa Coloma ha relativitzat el valor de l'informe i ha defensat la salut de Gramepark, a la qual injectarà 11 milions procedents del pressupost d'aquest any. La pregunta que es fa l'oposició, i segurament molts ciutadans, és d'on sortiran aquests diners, i quines de les moltes prioritats que té el municipi deixaran de ser ateses. El govern ha de respondre. Primer, per donar compliment al compromís de transparència donat per l'alcaldessa Parlon. I sobretot per una simple qüestió de responsabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.