A Zapatero se li encareix la foto social

El govern espanyol avisa que legislarà canvis en l'àmbit laboral si sindicats i patronal no es posen d'acord sobre les seves ofertes. Com més aviat compleixi l'amenaça, millor, perquè la foto del consens social se li encareix dia a dia: si fa dos mesos era impossible allargar la protecció als desocupats, ara hi ha diners per a un ajut extra de 420 euros mensuals durant mig any o un d'enter (segons l'humor de qui redacta l'esborrany de torn); si el 6 de juliol quedava fora de discussió la rebaixa de les cotitzacions a la Seguretat Social, ara ja es poden retallar mig punt per sempre i un punt extra l'any que ve...

No és estrany que la CEOE continuï demanant una rebaixa de 5 punts i que periòdicament recordi que cal abaratir l'acomiadament. Té esperances fundades que pot rampinyar més, ja que no té cap pressa per firmar res (la possibilitat que els sindicats organitzin vagues és ben remota). L'única pressa la té Rodríguez Zapatero per fer-se una foto abans d'agost, molt necessària segons ell per crear confiança en el futur, i per això ofereix rebaixes no perquè cregui que són bones per a l'economia sinó simplement per evitar que el plantin davant les càmeres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.