El pla del Barça

Després de molts anys, l'Ajuntament de Barcelona anunciarà aviat l'acord polític que ha de fer possible la reordenació dels terrenys del Barça a les Corts. El pacte consensuat pel PSC, CiU i ERC augmenta el percentatge d'habitatges socials que es construiran a la zona i redueix notablement la previsió d'ingressos que la directiva havia previst en la seva proposta inicial. Tant, que difícilment els diners que el club obtingui de l'operació seran suficients per finançar la totalitat del cost de la remodelació del Camp Nou dissenyada per Norman Foster.

Encara és d'hora per valorar els aspectes tècnics d'un acord negociat a un àmbit estrictament polític, sense donar veu als veïns, que des d'un principi s'havien negat a acceptar cap dels plantejaments inicials del govern i de la directiva. El suport dels veïns no és imprescindible per tirar endavant el pla, però facilitaria molt l'execució d'una de les transformacions més importants de totes les que Barcelona ha d'afrontar a mitjà termini. La pregunta és si l'Ajuntament, amb l'alcalde Hereu al capdavant, és a temps de recuperar la confiança d'uns veïns als quals fins ara ha deixat de banda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.