Frustrar els desocupats

Totes les promeses del govern de Rodríguez Zapatero s'han de posar entre parèntesi, i quan al cap de mesos i mesos de repetir-les es plasmen en el Butlletí Oficial de l'Estat, cal mirar-les amb lupa per veure on hi ha la trampa. Amb el programa extraordinari d'ajut durant mig any amb 420 euros mensuals a desocupats que han exhaurit la prestació, el que ha passat és de jutjat de guàrdia: s'ha creat l'expectativa per als sectors més dèbils, que rebrien un altre ajut, i precisament els que el necessiten més es troben que no tenen dret a percebre'l quan van a demanar-lo a les oficines de treball.

L'actuació del govern espanyol en aquest afer és censurable, perquè amb tanta conferència de premsa propagandística del ministre de Treball i de les vicepresidentes no ha estat capaç d'explicar clarament que els desocupats que havien esgotat la prestació abans de l'1 d'agost queden fora del programa. I, el que és més important, perquè no té cap sentit que es creï un ajut extraordinari per als que comencen a quedar sense ingressos i en quedin exclosos precisament els que ho tenen més magre, que són els que ja han esgotat totes les prestacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.