Opinió

Ca montes

Bragado

El MWC és a Barcelona gràcies a la visió
i l'habilitat de Ramon Garcia Bragado

La coincidència ha volgut que a la mateixa hora del mateix dia a Barcelona començaren el World Mobile Congress i el judici contra Millet i Montull per l'hotel del Palau, un judici en el qual estan implicats diversos polítics que van tenir responsabilitats de govern a l'Ajuntament i a la Generalitat. Entre els quals hi ha Ramon Garcia Bragado. Evidentment és d'esperar que el judici servisca per a aclarir aquest afer i no emetré, per tant, cap opinió contundent sobre les acusacions que pesen sobre els càrrecs polítics. Només espere que tenint l'oportunitat que tenen ara de defensar-se, puguen aclarir perfectament la seua actuació. En el que he llegit sobre l'afer, i això crec que sí que ho puc dir, jo no he sabut veure signes de delicte enlloc, pel que fa a la tramitació diguem-ne política de l'afer. Però esperem que avance el judici per a saber-ne més.

I dic que esperem que avance perquè el primer dia ja vam tenir l'enorme sorpresa que Lluís Millet es trenqués el fèmur. Sé que això és molt dolorós però la veritat és que és una casualitat desoladora. Jo crec que una de les coses més desconcertants per als ciutadans d'aquest país és com, havent confessat el saqueig del Palau, el senyor Millet segueixi sense retre els comptes que molta gent esperem que rete. I fins i tot que el judici sobre l'hotel arribe abans que l'altre a mi em resulta si més no curiós.

El lector pot preguntar-se, però, per quina raó he començat aquest article al·ludint a la coincidència entre el judici i el congrés de mòbils. Ho aclariré: el congrés de mòbils és a Barcelona gràcies a la feina de moltíssima gent, però sobretot gràcies a la visió i l'habilitat de Ramon Garcia Bragado. I això em sembla important remarcar-ho avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia