L'apunt

L'APUNT

Els beneficis de l'aigua dolça

De petita al poble bevíem aigua del pou municipal. A Tarragona l'aigua sortia salada de les aixetes i a Reus havien d'omplir literalment banyeres d'aigua per subsistir les hores del dia que no en rajava ni una gota. Amb l'arribada de l'aigua de l'Ebre a través del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) els tarragonins van descobrir el plaer de dutxar-se amb aigua dolça i les limitacions es van acabar. Amb l'arribada de l'aigua també van venir grans inversions com Port Aventura i el sector industrial del nord de la demarcació –ara ja proveït d'infraestructures per depurar l'aigua– va respirar alleugerit i també va créixer. Però en aquest moment, quan es compleixen 25 anys de l'arribada de l'aigua, la pregunta és: i, a l'Ebre, de què s'han beneficiat?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia