L'apunt

L'APUNT

Can Castelló ens deixa sense xuixos

Recorden aquell eslògan que va fer el Punt Diari els primers anys de la seva història? En un espot a la televisió local, l'escriptor Josep Maria Fonalleras pronunciava aquella frase publicitària que avui ens fa somriure: “Hi ha coses genuïnament gironines, la vedella, el xuixo i el Punt Diari.” Anys després, el mateix Fonalleras va escriure: “El xuixo és el tapís de la creació de la gastronomia gironina.” I per Fires de Sant Narcís del 1992 l'Ajuntament de Girona va encapçalar una campanya de promoció del xuixo. Aquesta pasta dolça va ser una de les especialitats de Raimon Ribas, de la Granja Mora, fins que va plegar, i va quedar com a referent del xuixo de Girona la històrica pastisseria Castelló, que ahir va tancar portes i que de moment ens deixa sense xuixos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia