Opinió

Xocolata espessa

Tothom a votar! (amb paciència)

Ja ho tenim aquí. Demà arriba el gran dia. Ens hem preparat durant molt de temps, hem sortejat tots els obstacles imaginables, propis i aliens, però ho hem aconseguit: demà votarem massivament per la independència de Catalunya, i a partir de dilluns l'escenari canviarà radicalment. Ens haurem comptat les costelles i ja ningú no podrà aturar-nos.

La clau de demà serà la participació elevada. Per raons que escapen a la comprensió humana, hem limitat els punts de votació, la qual cosa derivarà, sense cap mena de dubte, en llargues cues als col·legis i a les meses. Lluny de desanimar-nos, el que hem de fer és armar-nos de tota la paciència del món. Fem de la cua una festa, portem cadires i transistors, deixem passar la gent gran i les famílies amb nens, portem entrepans i begudes als herois voluntaris que passaran tot el dia a les meses de votació, oferim el cotxe als amics i parents que viuen lluny del lloc de participació.

Si rebentem les urnes de paperetes demà, haurem desactivat els cants de sirena que ja ens tenen preparats per l'endemà del 9-N: les ofertes del PP que alguns esperen però que mai no arriben, les promeses impossibles de reforma constitucional del PSOE, els “apoyaré” 2.0 de Podemos, etcètera. Des del 10-N, si el 9-N és un èxit de participació, només ens quedarà una etapa en el procés: la República Catalana. La tenim a tocar, i només depèn de nosaltres. Tothom a votar!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia