la pluja fina

Els grans masturbadors

De totes les mesures que ha anunciat Montilla contra la corrupció, no n'hi ha cap que afecti la gestió del govern de la Generalitat

Si el president Montilla volia mesures eficaces contra el desànim general, a Extremadura n'han trobada una: l'onanisme. L'anunci publicat per la Junta extremenya i dirigida a la joventut, «El placer está en tus manos», és una invitació directa a prescindir de les palles mentals dels polític i passar a palles més físiques i autocomplaents. Hom podria pensar que a aquestes alçades de la història no caldria instruir els joves sobre els beneficis de la masturbació, i que els mites de quedar-se cec o sord o borni són fal·làcies ja superades, però és que l'anunci amaga un missatge molt més profund: ve a dir que qui vulgui anar ben servit que es faci ell mateix el llit, és a dir, campi qui pugui i l'últim que apagui el llum. Un missatge certament anarquista, certament punk. Però tal vegada l'única admissió pública que en efecte potser no hi ha futur i que si les alegries ja no poden ser col·lectives hauran de ser, com a mínim, individuals.

De totes les mesures que ha anunciat Montilla contra la corrupció, no n'hi ha cap que afecti la gestió del govern de la Generalitat. Totes es refereixen a fundacions, partits i sindicatures. És evident que Montilla està proposant una gran palla governamental sobre el ciutadà, un col·lectiu bukkake de tots els departaments sobre la cara de l'administrat i l'administrada que tots plegats hauríem d'imitar. Si el govern escull i determina d'anar a la seva, tal vegada els ciutadans hauríem de posar el plaer a les mans i passar de les campanyes electorals. Al mateix temps que el president del Parlament (sí, l'home de la taula al cotxe) exigeix a la classe política que actuï o «ens escombraran», impedeix o com a mínim no facilita que determinats informes siguin lliurats pel govern a l'oposició per tal que sapiguem una mica quina mena d'estudis estem pagant. Un altre gran autoservei, digne quasi de robar el nom al quadre de Dalí El gran masturbador.

Si els nostres governants en tenen prou mirant-se al mirall i tocant-se, nosaltres ni tan sols hem d'agafar cap escombra. Ens dedicarem els diumenges electorals a administrar-nos un bon extremeny (així hauria de quedar batejada la pràctica sexual) i a quedar-nos ben descansats. S'ha acabat la desafecció, ha començat l'autoafecció. Cada dia em caic millor. I cada dia em són tots vostès, que diuen que vetllen per mi, ben igual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.