de set en set

Pla H per a ZP

Rodríguez Zapatero rebrà oportunament una hòstia que li obrirà una cella en un míting a Catalunya la setmana anterior a les eleccions generals

Rajoy està per una banda eufòric perquè l'última enquesta publicada dóna al PP 5,5 punts i 20 diputats d'avantatge sobre el PSOE, però per l'altra es lamenta que ja faria temps que estaria fumant puros a la Moncloa si quan es va estavellar amb l'helicòpter n'hagués sortit amb la cara plena de sang a més de blanca per l'ensurt. I és que els electors són gent molt rara: George Bush va demostrar agilitat en les distàncies curtes quan va esquivar una sabata que li va llançar un iraquià, però això no li va evitar acabar sent el president més impopular de la història dels Estats Units; la popularitat de Silvio Berlusconi s'enfonsava pel putim-putam del xalet, i de cop torna a ser idolatrat perquè no va saber eludir un souvenir que li ha fet la cara nova.

Els que hauran pres bona nota són els estrategs del PSOE. Ni la repetició de l'Aliança de Civilitzacions, ni la pròrroga del pla E ni les festasses de la presidència rotatòria de la UE aixecaran Rodríguez Zapatero. El més eficaç i barat és impulsar el pla H, el pla Hòstia, la que rebrà oportunament el president del govern la setmana anterior a les pròximes eleccions generals mentre intervé en un míting. Acte electoral que es farà a Catalunya, on algun presumpte incontrolat li llançarà una miniatura de la Sagrada Família, de la Moreneta o de la plaça Monumental, que li obrirà una cella, provocant una onada de compassió que el farà guanyar per majoria absoluta a Catalunya –un nyanyo presidencial és suficient per fer oblidar totes les mentides estatutàries– i a la resta d'Espanya, on de ser un vendepatrias passarà a ser una víctima del separatisme radical. Si veieu que a les Casas del Pueblo organitzen concursos de punteria, ja sabeu de què va.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.