de set en set

Conxorxa

Som víctimes d'una conxorxa contra un govern anticapitalista tan ferotge que va a Londres a llepar el cul a l'elit financera

El govern espanyol és un catxondeo, l'economia espanyola és l'única de les grans que continua en recessió i va pel camí de tenir més desocupats que persones en edat de treballar... No és una situació que inspiri precisament confiança als inversors, que en el món tenen llocs on posar els diners per triar i remenar, i això porta que demanin més interès pel deute públic i que venguin accions de la borsa espanyola per comprar-ne a altres països.

Eh, que sembla lògica aquesta anàlisi? Doncs no en feu cas, perquè forma part d'una conxorxa internacional de capitalistes malèvols i diaris que els fan el joc, amb l'objectiu d'arruïnar l'economia espanyola en represàlia perquè Rodríguez Zapatero s'ha posat la zeta del Zorro terror dels banquers, i de passada enfonsar l'euro. Això és el que va dir ahir l'home fort del PSOE i ministre de Foment, José Blanco, mentre la seva col·lega d'Economia i Hisenda, Elena Salgado, era a Londres fent una cosa tan anticapitalista com anar a llepar el cul als malvats financers i als directius del Financial Times, el diari que encapçala aquest contuberni antiespanyol. Per calmar els mercats no calen arengues com les de Blanco sinó exposicions com la de Salgado, que va explicar a Londres que els comptes no estan tan malament: aquest any s'emetrà un 34% menys de deute públic que el 2009, i el deute total serà del 66%, 20 punts per sota de la mitjana europea.

És clar que exposicions com aquesta tampoc són cap garantia, perquè ningú sap si són fiables els números d'Economia, que explica a l'estranger que canviarà el mètode de càlcul de les pensions i diu a l'interior que a fora només s'envien simulacions, amb la qual cosa no saps si el que vol és enganyar els estrangers, els espanyols, o tots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.