de set en set

Carnaval

M'estranya que no mami tota la població, per oblidar les bajanades dels seus representants

Dijous Gras, el Rei es va apuntar al carnaval disfressant-se de Rodríguez Zapatero i despatxant amb la ministra d'Economia; es veu que s'hi sentia bé, en el paper de President del Govern, i l'endemà es va entrevistar amb els secretaris generals dels dos sindicats més grans. La pantomima no ha creat cap duplicitat de poders, gràcies al fet que mentrestant ZP continua sentint-se còmode amb la disfressa d'Home Invisible, que va estrenar amb un èxit total a les fotografies dels que tallaven el bacallà a la cimera de la UE per parlar dels problemes financers de Grècia –la indiscutible Reina del Carnaval de la UE, on durant anys va disfressar els números del dèficit públic sense que ningú se n'adonés–. Amb aquest remenament, els alcaldes del Pirineu que esperaven una bona nevada per fer la comparsa a Joan Carles I en el paper de Monarca Descansant De Ben Bé No Se Sap Què van estar a punt de quedar-se amb un pam de nas, però van tenir sort que l'alcalde de Barcelona va aprofitar el buit per anar-se a fer les fotos del cartell del Carnestoltes 2022. A l'altra banda de la plaça de Sant Jaume no podien ser menys, i el conseller Ernest Maragall es posava sobre el vestit d'Inventor de la Setmana Blanca Escolar el de Cap de l'Oposició i no parava d'anar amunt i avall de la rua cridant com un home boig: «Catalunya està fatigada del tripartit!»

Un company de feina em mostrava ahir la seva preocupació pel fet que va a més el fenomen dels adolescents mamats dalt de les carrosses mentre hi ha pares que aplaudeixen emocionats des de les voreres. A mi no m'estranya; el que m'estranya és que no vagi mamada tota la població, per oblidar encara que només sigui durant uns dies tanta bajanada dels seus representants polítics, que aquests sí que sembla que vagin ben mamats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.