Opinió

DE SET EN SET

Demanar

Definitivament, el PSOE s'ha convertit en el Partit Sucursalista de les Organitzacions Empresarials

José Blanco va descobrir diumenge la sopa d'all de les relacions laborals. “Sempre demanen treballar menys i cobrar més”, va dir en referència a les demandes d'un col·lectiu d'assalariats el vicesecretari general de la CEOE, perdó, del PSOE. Però a més ho va telepredicar en un to indignat que no s'entén, perquè la principal raó de ser dels partits socialistes és posar-se del costat dels assalariats en el seu etern estira i arronsa amb les empreses, a les quals interessa pagar el menys possible pel nombre màxim d'hores.

De fet, sí que s'entén que ho digués, amb el gust que li han agafat els socialistes a incomplir en matèria laboral pactes amb els sindicats i lleis. Blanco assegura que els controladors aeris lluiten contra una rebaixa salarial imposada per decret cometent il·legalitats, referint-se que molts van agafar falses baixes per malaltia, però poc es pot escandalitzar per això un membre d'un govern que congela les pensions saltant-se una llei i que rebaixa els sous dels seus empleats passant-se pel folre els acords de la mesa de la funció pública incorporats als pressupostos de l'estat. El que no s'entén és que continuï dient-se socialista un partit que fa coses com aquestes i altres, com proposar retardar dos anys la jubilació per entusiasmar els treballadors, que per fi veuen complerts tots els seus desitjos: treballar més guanyant menys, i treballar més anys per cobrar la jubilació menys temps. És el moment de canviar d'una vegada el nom del partit mantenint-ne la sigla, ja que definitivament s'ha convertit en el Partit Sucursalista de les Organitzacions Empresarials i no es descarta que Blanco organitzi els militants en contrapiquets per rebentar la vaga general contra la reforma laboral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.