Articles

No hi ha qui entengui la falange mediàtica

S’han passat tres anys i escaig demanant canya cada matí. Han convertit les seves columnes, els seus programes, els seus editorials, les seves tertúlies, les seves preteses informacions, en un catecisme virulent, en el manual d’ús d’una guerrilla política que només tenia com a objectiu esbudellar José Luis Rodríguez Zapatero i fer-lo fora, a trompades, del poder.

Han mentit, han cridat, han bramat, han estigmatitzat i han criminalitzat. Han fet afirmacions que en qualsevol país civilitzat del món els haurien portat davant un tribunal. Han rosegat tanta ràbia que s’han quedat sense ullals. Són els periodistes que han convertit l’ofici en una carnisseria. I ara –que els llogui qui els entengui– diuen que Mariano Rajoy els ha decebut, perquè ha perdut el debat de la seva nació contra Zapatero. Don Mariano ha fet llarg, qui ho havia de dir: “El to dur de Rajoy –sens dubte premeditat per fer pinya entre les seves files en l’arrancada de la precampanya– l’ha dut a perdre l’oportunitat de convèncer-ne d’altres.

Aquest ha estat el seu principal error i el que l’ha fet perdre. Podria haver estat igual de contundent fent servir el bisturí en lloc del martell pneumàtic, sent més didàctic i menys agressiu”. Això proclamaven ahir els especialistes en l’agressió sense didàctica, els més animals de tots. Els camises blaves i boines vermelles que han estat exigint al Partit Popular durant un trienni més mala llet i més sang ara reivindiquen el bon estil. “El bisturí”, demana el rei, no del martell, sinó de la roda de molí. Aquests senyors han portat el PP a l’extrema dreta i han convertit el seu president en un camisa negra. Tota aquesta colla esbravada a cop de cornada han empès Mariano Rajoy a un pendent desbocat i ara li exigeixen que posi el fre de mà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.