Articles

REE de REE. Zero d'atenció

De tu a tu

Perdona, espanyola elèctrica, però em costa tenir fe. Jo ja voldria empassar-me que el fil en qüestió va provocar un zero de tensió a Collblanc i bla bla, com dius tu. Però sóc descregut de mena, i no puc evitar de sospitar que tot plegat té a veure amb l’habitual zero d’atenció al país. Per cert, tu no deus tenir res a veure amb l’amic Pizarro aquell, oi? Aquell que deia que si els duros catalans embrutien la seva empresa, això generaria desinversió i desatencions gravíssimes a la gent.

No, ja imagino que hi ha poca connexió entre una cosa i l’altra. Tant és; el cas és que ens has deixat a les fosques, i els catalans anem sumant per assolir les nostres set plagues particulars. Quan aconsegueixo un ordinador que rutlla, vaig com un llamp cap als teus webs. Allà no hi trobo res en la meva parla aborigen (deu ser un altre cable que falla, o potser un cargol), i me’n vaig a la versió castissa i única. A la fi, trobo l’explicació que em convenç. Més enllà del cable cèlebre, es veu que hi ha hagut distintos percances en les darreres setmanes. Una obra civil que us ha tocat el voraviu, i un pàrquing que us ha enrampat no sé on.

De sobte, m’encenc i m’il·lumino. Guaita, la culpa és dels que insisteixen a pencar. El problema de debò som els catalans, que ens obstinem a moure terra i fer de tot, en lloc de confiar cegament en el zero absolut de les companyies estatals. I gaudir de la dolça filosofia del REE de REE.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.