Articles

Boles de Villar. President de la RFEF

De tu a tu

Els teus xicots de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Ángel M. Villar, han dit que Catalunya no jugarà contra Estats Units no sé quin dia, perquè es veu que el partit us fa nosa.

A mi em rellisca bastant el joc de pilotes, la veritat. Tampoc no m’interessa el joc de misèries que hi ha darrere una votació en què la federació catalana perd una proposta per 18 a 3 vots (bravo, d’això se’n diu lligar una votació).

El que més em dol és aquesta supèrbia proverbial que gastes, denegant permisos, perquè així et passa per les boles de Villar, que deuen ser tan actives i llustroses com vulguis, però que són de simple mortal.

Dir que els catalans han de jugar els seus partits antropològics per Nadal, amb les neules al pap, ja que així molesten menys, mira, a mi em resulta del tot molest. Qui perjudica qui, àngel?

Ja entenc que no és fàcil acceptar que els rínxols tot sols no fan una criatura celestial. I que tu, havent passat per la Catedral de San Mamés, i havent presumit de bicolor a les ordres del torero Kubala, no estàs per folklores. Ara bé, ficar una aspiració de l’esport català al sac de Santa Claus, assumint que es tracta d’un equip de Papà Noel, afegeix insult a la injúria.

Ja no cuidem ni les formes. I ja podem apuntar la teva RFEF a la llista d’organismes hostils, tots ells amb la E d’empipador. Quin serà el següent? Home, ara que hi caic, hi ha algun partit polític que acaba precisament amb aquesta lletra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.