Opinió

Pell fina

El miracle de Joan Saura

El conseller Joan Saura té un barret de sorpreses inesgotable. No sé com s'ho fa, però és un mag que té resposta per a tot. Que els Mossos se li emprenyen i munten un sarau per demanar-li el cap? Doncs el mag Joan Saura treu del barret un plus de no sé quants euros que equipara la policia amb els bombers. Que no en tenen prou? Doncs els subvenciona la meitat d'una armilla antibales que ofega de calor. Que ara són els bombers els que reclamen millores? Doncs, vinga, del barret en surten no sé quants GPS, càmeres tèrmiques i tablets de posicionament i algunes promeses més. Amb el mag Joan Saura a Interior, el país s'ha convertit en un parc temàtic on tots els fenòmens naturals s'han unit en una conxorxa per fer-li la guitza. Que ha de nevar? Doncs el país queda colgat i a les fosques. Que ha de ploure? Cau el diluvi. Que ha de fer vent? El país queda escombrat.

Mentida. Sí que sé com s'ho ha fet en Joan Saura per anar entomant el que li venia al damunt. Tenia un barret que se li ha anat buidant a base de promeses i pedaços. La setmana passada prometia més mossos als alcaldes dels pobles de la costa que per fer front al ‘top manta' els han assignat una zona per poder vendre. A Saura primer li semblava bé ser tolerant amb els manters, però després fa de conseller i proposa combatre el fenomen amb més policia al carrer. D'on sortiran més policies si el barret ja està esgotat? Potser Saura farà realitat el miracle de Lourdes?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.