Articles

La paella pel mànec

D'AVUI.cat

L'Ajuntament de Barcelona ignora novament una proposta aprovada per la suma de les forces de l'oposició. En aquest cas es tracta d'una limitació horària al recinte del Fòrum que dificultaria la celebració de festes populars tan diverses com la Fira d'Abril, el Primavera Sound, la Telecogresca i els actes que habitualment s'hi organitzen en ocasió de les Festes de la Mercè.

Més enllà de la discutible oportunitat de la proposta presentada per ERC, que ha comptat amb el suport de CiU i PP, però que difícilment comptarà amb el suport dels milers i milers de ciutadans barcelonins que fan ús d'aquest espai d'oci, paga la pena considerar la imatge que se'n desprèn, per als no iniciats, de la política municipal.

Tal com va passar amb la petició de canviar el recorregut del túnel del TGV que ha de travessar Barcelona, en aquest cas la proposta no tirarà endavant perquè l'equip de govern la considera una simple "orientació". Probablement sigui així, però la impressió final és que queda prou clar qui té la paella pel mànec i qui decideix què es fa i què no es fa a l'Ajuntament. Després es preguntaran per què la gent es desil·lusiona amb la política.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.