Articles

Quatre anys amb José Bono

Ara ja sembla definitiu el que sempre ha sigut clar: José Bono serà el nou president del Congrés de Diputats. El catalanisme no haurà pogut impedir ni això, i ens haurem de passar quatre anys escoltant les fatxenderies del fill del falangista. La predisposició d’aquest senyor respecte als catalans no serà gaire diferent de la del seu progenitor de la camisa vella. L’enhorabona, doncs, a l’Espanya eterna.

Ah, però tenim els 25 diputats del PSC! Més ben dit, 24, perquè Teresa Cunillera serà la primera vicepresidenta de José Bono. Deu estar molt intranquil·la havent de defensar el fet nacional català amb aquestes companyies. O no, perquè Cunillera és aquella lleidatana que, segons escrivia una exdiputada d’ERC, “porta tant de temps a Madrid que sembla que per a ella Catalunya és només una bossa de vots”. Caram.

Potser podrem confiar en CiU. Segur, perquè Pere Macias tindrà una espectacular vicepresidència segona que contribuirà, i molt, a l’alliberament nacional català. I ERC? I ICV? Doncs demanant al PSOE i a Bono un grup propi. Si són tan amables.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.