Articles

Les infidelitats de Carla Bruni

El comentari

Una dita popular assegura que un home sense banyes és com un jardí sense flors. Florista d’excepció, Carla Bruni es farà famosa per la seva versatilitat emocional en una disciplina dominada eternament pels Don Joans més diversos.

Aquests dies, el detestable Sarkozy ha muntat una nova performance amb el divorci express, casament secret i retorn ràpid a les seves ocupacions com a estadista de pacotilla. L’hem vist agafant pels malucs la model i cantautora, envoltat de goril·les i també per ZP, que davant del fanfarró francès encara té més pinta de Bambi. El cert és que la parella surt per tot arreu. Aquest cap de setmana fins i tot se m’ha colat en les lectures. Concretament en l’autobiografia d’Eric Clapton, que us recomanava diumenge. Diu el guitarrista: “Durant les sessions de gravació del disc Journeyman em van presentar una jove model italiana, Carla, que es va convertir, per defecte, en la meva següent professora per a la vida”. Després d’explicar que tenia 21 anys, que era molt bonica, que estava molt interessada en la música i bla bla bla, Clapton explica que uns antics nòvios de la model el van advertir que Carla tenia tendència a canviar d’home ràpid, sovint de manera despietada.

Clapton li va presentar Bruni a Mick Jagger amb un prec: “Sisplau, Mick, aquesta no. Crec que estic enamorat”. El cantant dels Stones va fer cas omís de les súpliques, tot i que Clapton reconeix que també li va traspassar els patiments. La relació amb Bruni li va servir per “diferenciar entre luxúria i amor, entre plaer i felicitat”. Esperem que la professora Bruni li abaixi els fums també al madelman Sarkozy.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.