Articles

Apoteosi 'progre'

Opinió

Què més es pot demanar? Una ministra jove, progre, catalana i embarassada manarà els exèrcits espanyols. ¿Qui gosarà dir, quan es prengui el permís de maternitat, que les dones en edat fèrtil no poden tenir responsabilitats? ¿Qui posarà mai més en qüestió el progressisme de Zapatero quan la ministra Chacón es prengui les hores corresponents per a l’alletament? ¿Qui tornarà a dir que els catalans tenen motius per qüestionar l’Estat, quan és una catalana qui passa revista a les tropes d’Espanya?

O també podria ser, qui sap, que tot fos al revés. Com que ningú ha notat cap efecte derivat de la gestió de Carme Chacón al capdavant del ministeri d’Habitatge (no siguem dolents, la crisi de la construcció no és culpa seva), posem-la a Defensa, on farà més o menys el mateix; total, als militars se’ls acostuma a controlar, a tot el món, per la via clàssica d’apujar-los el sou. Com que està embarassada, col·loquem-la on cridi més l’atenció i se’n facin millors fotos. Com que és catalana, fiquem-la en un lloc on pugui demostrar el seu patriotisme espanyol. En tot cas: apoteosi progre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.