Articles

Vulnerables a la llum

D'Avui.cat

Ministre Sebastián:

Vostè no em coneix, però ha de saber que sóc vulnerable. Ho dic per si és a les seves mans afegir el meu nom a la llista de ciutadans als quals no s'apujarà la llum més que el sou. Sàpiga que tinc ben poques esperances: tot i viure en un pis estil Trujillo –se'n recorda, d'aquella ministra que apostava pel recolliment en 35 m²?– tinc més potència contractada de la que es veu que poden tenir els vulnerables.

Nogensmenys, reconec que ha sigut un gest entranyable. Fa goig de veure com tot el govern Zapatero és víctima d'una estranya síndrome que els impulsa a intentar que visquem en un estat d'infantilisme permanent. Amb aquest objectiu intenten fer-nos creure que la crisi econòmica no és tan greu –desafiant els pessimistes de l'OCDE–, que l'Estat ens pot regalar 400 euros en lloc de cobrar impostos per garantir els serveis i que ens apujaran la llum sense que ens l'apugin. Tot per la nostra felicitat. Gràcies. Poden retirar-se.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.