Articles

Josep Artur Mas i Lleida

Passa-ho!

Duran? Sóc en Mas. Estàs bé, oi? Me n’alegro. No, que tu no et preocupis. Reposa, no et precipitis i queda’t a l’hospital els anys que facin falta que jo, mentrestant, faré de tu. Sí, per això et truco. És que aquí el David i jo ens estàvem mirant l’estratègia de la campanya i... sí, el David és el David que tu et penses, qui vols que sigui? Infermera? No, infermera no, Madí. David Madí. Res de David Infermera. Ah, que demanes una infermera. Ja, una pujada de tensió.

És que érem al teu despatx i hem trobat... Sí, som al teu despatx. No, però no et preocupis, no t’hem llençat res. Està tot en un magatzem on ho guarden els anys que faci falta. Doncs això, que hem trobat una carpeta on hi diu “estratègia de campanya”... I tant, que respectarem tot el que hi ha escrit. No en dubtis ni un moment. Bé, potser sí que farem algun petit canvi... és que al David li ha caigut un líquid a sobre de la carpeta i s’ha mullat una miqueta. Quin líquid? Àcid sulfúric. Concretament dos litres.

I per fer de tu, a les entrevistes haig de dir que no vull ser ministre, oi? Però quina cara haig de fer? ¿La de no vull ser-ho de veritat o la de
sí que ho vull ser però que es noti? No, és que jo sí que no vull ser ministre. Home, president de la Generalitat és una altra cosa. Ui, parlant del tema, em truquen per l’altra línia. Mira, és el Pepe Blanco... Infermera? Coi, Duran. He dit Pe-pe Blan-co... Quina mania t’ha agafat amb això que tothom es diu infermera. Ah, que tornes a cridar la infermera... Nooooo, que és broma. No em truca pas en Pepe Blanco... és el ZP. Doctor? No, el Zapatero no és metge. Qui era metge era en Pujol. Ah, que ara crides al metge. Vols parlar amb ell? Però si el metge està amb tu!!! Ah, vols parlar amb el ZP. És que ara està amb el David negociant els ministeris de Convergència. I Unió què? Ui, se’n va la cobertura. No et sento. Ambulància? No, Sanitat, no. Preferim Indústria o Exteriors. Ah, que ara demanes una ambulància. Noi, centra’t, que tu ho vols tot. Bé, doncs, descansa i, apa, ens veiem el 2012, però ja de cara a la tarda. Records.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.