Opinió

Marea alta

BCN-Venècia

Més de 6.000 vols han arribat o sortit de l’aeroport del Prat en els últims cinc dies. La dada torna l’aeroport de Barcelona a xifres d’activitat similars, i fins i tot superiors, a les del 2019, abans de la pandèmia. I això es podria arribar a traduir en un rècord de viatgers a final d’estiu. De fet, en aquest moment, Barcelona registra un dels nivells d’activitat aeroportuària més alts d’Europa.

Mentrestant, els veïns ja s’han alçat contra la massificació turística. L’explotació turística desmesurada del Park Güell ha acabat la paciència dels veïns, que ja es van organitzar per protestar per la desfilada de Luis Vuitton. Ara ho fan contra el turisme en massa. Estan cansats de suportar la invasió de busos i taxis que arriben cada dia als seus carrers i que, segons ells, no tenen en compte la necessària convivència amb els residents.

Precisament, aquesta setmana, l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat un increment de la taxa turística que, a partir d’ara serà del màxim permès. No és una mala opció. Ja que els turistes vindran igualment, almenys que la ciutat en tregui alguna cosa. Però, són suficients els diners? Estan preparats els residents per començar a buscar casa fora dels seus barris? Bon moment per visitar Venècia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia