Opinió

Marea alta

‘Plot twist’!

Centenars de periodistes ho retransmetien en directe i milers d’espectadors s’ho miraven. En un espai envoltat de càmeres i policies, Carles Puigdemont va introduir un plot twist en el guió que tots els mitjans ja havien destapat a primera hora del matí. Malgrat tot, la decisió del president Puigdemont no va frenar la investidura de Salvador Illa com a nou president de la Generalitat, en un ple que va acabar a quarts de vuit del vespre, tot i els intents del grup parlamentari de Junts per desestabilitzar la sessió. A les tertúlies, tothom coincidia a remarcar l’hermetisme dels diputats (i entre tu i jo: què havien de dir si no sabien res?).

Mentrestant, entre l’aparició de Puigdemont a l’Arc de Triomf i la investidura d’Illa, els Mossos d’Esquadra van posar en marxa una macrooperació per buscar l’expresident de la Generalitat als maleters dels cotxes i sota les lliteres de les ambulàncies. Nou plot twist al guió de la cacera. Però el cop d’efecte va arribar amb la primera detenció del dia: un mosso d’esquadra. L’acusen de col·laborar amb el “fugitiu”. I, al cap d’unes hores, un altre. Avui compareixerà el conseller Elena amb la cúpula dels Mossos per justificar la cara de pomes agres d’ahir. I qui ho sap? Potser resulta que el responsable del cos és ell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia