Articles

Són de por

D'Avui.cat

Ha tornat a passar: passatgers d'un avió amb problemes tècnics es neguen a volar amb l'aparell de recanvi perquè tenen por. És una reacció humana, humanament irracional. Segurament no s'hi pot fer res més que esperar que el record de l'accident de Barajas es dilueixi. Però una cosa és que no s'hi pugui fer res i una altra és agreujar la crisi de confiança amb un espectacle com el que s'ha desfermat des de la compareixença de Magdalena Álvarez al Congrés.

Acebes tenia dues línies d'investigació, Álvarez té dos avions: els dos aparells amb què segons ella va jugar Spanair abans del sinistre. La insinuació de la ministra va provocar una queixa pública de la companyia i Foment s'hi va tornar de manera infantil, ventilant informació reservada que no aclaria res. El jutge del cas en deu estar fart i, encara més i amb més raó, els treballadors de Spanair, amenaçats per un expedient de regulació i utilitzats ara per l'empresa en la guerra contra Álvarez.

I Zapatero, amb una lleialtat tossuda i incomprensible, ha tornat a defensar Maleni. Potser la té per a això, perquè sigui l'ase dels cops, ja que està desacreditada des de fa temps. Els que fan por són els que ens manen.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.