Opinió

Vibracions

Ni tan sols els socis més optimistes haurien imaginat un escenari semblant

Com en altres ocasions, començo buscant l’origen etimològic del concepte que avui ens ocupa: vibracions. El verb vibrar prové del llatí vibrare. En sentit figurat significa ser vivament afectat per una emoció. I és així com ens vam sentir el dia 2 d’aquest mes, en el moment que els jugadors saltaven a la gespa de Montilivi i escoltàvem l’himne de la Champions per primera vegada a l’estadi. L’únic que va aconseguir la pluja és que poguéssim dissimular un xic l’emoció, perquè alguna llagrimeta sí que se’ns va escapar. Ni tan sols els socis més optimistes haurien imaginat un escenari semblant. No vam tenir sort amb el resultat, però les bones vibracions ens feren aguantar el xàfec i la dissort d’haver-nos marcat dos gols en pròpia porta. No hi fa res. Diumenge vam tornar a l’estadi i més de 13.000 espectadors vam vibrar novament amb un partit que va tornar a tenir de tot. D’entrada, un aplaudiment ben afectuós per a la Montserrat Nogareda, que va sortir acompanyada per la Canya, la mascota del Girona FC. Als noranta-un anys, la Montserrat és la sòcia més veterana del club.

La tarda també ens va donar ocasió d’aplaudir dos herois: el porter Gazzaniga i el davanter Stuani. El primer va parar tres penals, i l’uruguaià va fer el gol de la victòria, de penal, en la segona pilota que tocava. Molt propi d’ell, tot s’ha de dir. Feia estona que l’estadi demanava a en Míchel que el fes saltar a la gespa. Potser no està per jugar noranta minuts, però és un revulsiu en qualsevol partit. En corejar el seu nom, l’estadi li transmet tot de vibracions positives. També són vibracions, les que fa arribar al terreny de joc l’Eduard Solà, periodista esportiu i responsable de la transmissió del Girona a Catalunya Ràdio. M’hi faig un tip de riure. Quan he de veure el partit des de casa, poso les imatges sintonitzant la ràdio.

No van ser les úniques vibracions d’aquell diumenge. Al Tàrraco Arena, els Marrecs de Salt aconseguien ajuntar el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre en la mateixa actuació. No ho feien des del 2019. Els castells també vibren i fan vibrar. Ja esperem amb il·lusió les seves actuacions a Girona per Sant Narcís. Serà d’aquí a no res!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia