Articles

L’Espanyol té raó!

D'AVUI.cat

Les imatges són concloents. Amb un cop d’ull a l’AVUI.cat, qualsevol pot comprovar que els boixos nois van arribar a l’estadi Lluís Companys encenent bengales d’una gran espectacularitat al llarg de tot el recorregut. Al seu costat, contemplant l’exhibició, hi havia un fort contingent dels Mossos, que es va limitar a acompanyar-los fins a la porta del camp de futbol.

Segurament es pot discutir si, des dels protocols policials
, era possible actuar un cop els boixos ja havien accedit a les seves localitats. Però, per contra, és impossible de justificar el fet que, davant una actitud flagrant, els comandaments dels Mossos es mantinguessin en una indolència com a mínim negligent.

Les imatges que els oferim a l’AVUI.cat donen la raó
, de forma concloent, al RCD Espanyol. El club va avisar, però és que la mateixa policia era conscient què els boixos portaven bengales, i no van fer res.

A Barcelona hi ha dos clubs de Primera Divisió
, que sovint juguen partits internacionals. Entre milers d’afeccionats correctíssims, la ciutat rep la visita de tota mena de hooligans. I la policia no està a l’altura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.