Articles

9 milions per l’aigüera

D'AVUI.cat

Des d’una intervenció memorable de Joan Clos al programa d’Antoni Bassas, ningú no ha tornat a sentir a parlar del Dia Europeu Sense Cotxes, que estava marcat al calendari per al dia 22 de setembre. Tant és així que aquest dilluns, sota la pluja, el Servei Català de Trànsit es queixava del fet que quan fa mal temps “utilitzen el cotxe més persones”. És a dir, que s’havia produït l’efecte contrari.

Els ciutadans d’aquest país ja han començat a atipar-se de consignes –suposadament progressistes– que serveixen per poc més que per professionalitzar un grup de polítics que, a sobre, es contradiuen alegrement quan governen. I quan no, es treuen de la màniga mesures estrambòtiques, com els famosos 80 km/h que martiritzen els conductors, dia i nit, sense que quedi clara la seva utilitat, més enllà de la penitència cristiana.

Ara s’ha sabut que la Generalitat es va gastar 9 milions d’euros
a rescindir els contractes amb les navilieres que havien de portar aigua a Barcelona. Una altra mesura governamental, fruit de la imprevisió i els nervis, que es recordarà durant anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.