Articles

Suport a mort al ministre Sebastián

D'AVUI.cat

Va començar Rubalcaba, defensant la policia i anunciant que enviarà un vídeo a la UEFA perquè sàpiga què va passar al Vicente Calderón l'1 d'octubre. Suposem que es referia al vídeo en què es veu alguns seguidors de l'Olympique de Marsella llançant cadires. Suposem que no es referia a les imatges de la policia espanyola apallissant marsellesos a cops de porra. Després de Rubalcaba, han estat Zapatero, la ministra Cabrera i, sobretot, el ministre d'Indústria els que s'han afanyat a defensar el club madrileny.

Vist amb perspectiva, queden clares dues coses: que hi va haver violència en els dos bàndols i que al govern espanyol se li veu el llautó. Perquè la UEFA sanciona un club de futbol, i en lloc de preocupar-se perquè no hi ha manera d'eradicar la violència dels estadis, el president i els ministres reaccionen amb corporativisme, per la policia, i prenent partit per una de les parts en conflicte, l'Atlètic de Madrid.

Tot i que ha estat un espectacle coral, el ministre Sebastián ha tornat a destacar com un protagonista de sarsuela. Primer va decidir regalar una bombeta de baix consum a cada ciutadà per estalviar, després va demanar que es regalin joguines espanyoles per superar la crisi i ara defensa "a mort" un club molt castís. Tot plegat és just el que s'espera d'un ministre d'Indústria. Això sí, dóna molt de joc a periodistes i humoristes. Que no ens faltin mai un Sebastián o una Maleni.  



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.