Articles

Quants minuts em toquen?

D'AVUI.cat

No és nou, però no deixa de decebre una altra vegada. Els partits amb representació al Parlament de Catalunya han tornat a donar una lliçó de sentit d'Estat en reclamar la presencia del president del CAC per avaluar el pluralisme dels informatius de TV3, que no seria mala cosa si no confonguessin el pluralisme amb les matemàtiques. Pels polítics, pluralisme significa que els telenotícies els dediquin els minuts que creuen que els corresponen. 

Aquesta vegada ha estat Ciutadans qui s'ha expressat en aquests termes i la resta de partits s'han limitat a aprovar la petició, però la calculadora la fan anar tots. Si mai arribés el dia –improbable– en què se sentissin satisfets per la quota de pantalla dels seus líders, callarien. La fita coincidiria amb una caiguda en picat de l'audiència, farta de veure informacions sense suc ni bruc, i els partits, aleshores, no arribarien a entendre que la població, inculta, no fos capaç d'apreciar aquest devessall d'informació plural. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.