Articles

Ui, sÍ. ZP està molt preocupat

Passa-ho!

Palau de la Moncloa. ZP és al lavabo. La seva dona a la cuina fent el sopar. Mantenen el diàleg següent. (Avís, aquesta situació no és fruit d’un plantejament masclista. Simplement, no quedaria bé que ZP –i de fet, ningú– fes el sopar al lavabo.)

Sonsoles, què són aquest crits? Aida? Nabucco? Una manifestació? Del dret a decidir catenàries? I quants són? Nosaltres diem 200.000? I ells? Només 700.000? Això els passa per no anar al passeig de Gràcia. Si dona, allà a totes les manifestacions sempre en són un milió.

Per cert, Sonsoles. On tens el maquillatge? És que el necessito per posar-me’l quan hagi de sortir a parlar d’aquesta manifestació. Si no me’n poso força se’m notarà molt que me la sua. En canvi, amb una bona restauració facial puc pintar-me una bona cara de preocupació.

Que en Montilla està cabrejat? Però està “cabrejat”, així, textualment? Doncs que malament que parlen allà el català, no? Doncs mira, si està emprenyat ja se li passarà, tu. Més n’estava jo quan em va pactar el segon tripartit a traïció. No, escolta... el que m’interessa a mi ara mateix són els meus votants, no els seus. Només faltaria. I als meus votants els trauré el santcristo gros de o jo o el PP i prepara’t per estar quatre anys més aquí.

Dona, és clar que els de CiU estan com nens amb sabates noves. Tu diràs!!! Imagina’t, la manifestació els ha permès moblar la seva estimada Casa Gran. És clar que a mi també em molt va bé. Com més forta estigui CiU, més li abaixo els fums al Montilla. Els d’Esquerra? Més encantats encara. Han pogut tornar a fer el doble mortal del partit que de dia dóna suport a Montilla i de nit marca paquet nacional. I tant!!! Fotre els seus sectors crítics els fa xalar.

Sonsoles, que s’ha acabat el paper!!! Com vols que faci servir una foto de Chávez? Tarannà, carinyo, tarannà. Que què penso fer ara? Aconseguir paper. Ah, que què penso fer amb la mani!!! Res. Oi que les enquestes diuen que no haig de preocupar-me? Doncs fem cas de les enquestes, no?


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.