Articles

Científics obscurs

D'AVUI.cat

El govern del PSOE estimula de manera irresponsable l’anticatalanisme fins al punt que ha llançat líders territorials assenyats –el gallec i l’aragonès– contra un company de files que té la desgràcia de ser president de la Generalitat. Hauria de ser sorprenent que càrrecs d’alt nivell com la vicepresidenta espanyola arribin a l’autoritarisme barroer que està mostrant, però no ho és. No és sorprenent si tenim en compte que fins i tot els intel·lectuals i els científics s’han llançat al fang.

L’última aportació és obra de José María Rojo, investigador del departament de fisiopatologia mol·lecular i cel·lular del Centre d’Investigacions Biològiques estatal. Rojo ha de tenir, per força, un coeficient intel·lectual elevat. Ho demostraria qualsevol psicotècnic. El misteri és per què ha decidit emprar el seu talent en cartes furibundes com la que ha publicat al darrer número de Nature. A més de mentir descaradament en dir que “en alguns llocs [com Catalunya] per als nens espanyols és més fàcil aprendre anglès que espanyol”, defineix una llengua, l’euskera, com a “obscura”: un criteri totalment científic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.