Articles

Mossos a punt per a la batalla

D'AVUI.cat

Amb el caos que regna al departament d'Interior, és difícil saber qui ha ordenat el comunicat difós pels Mossos d'Esquadra 24 hores abans de la manifestació que pot portar a la reedició del desastre. Algú en aquella alterada casa deu haver pensat que la millor defensa és un bon atac: algú ha clavat un cop de puny a la taula i ha dit que ja era hora de deixar clar que els manifestants tenen la culpa dels aldarulls, fins i tot dels que encara no s'han produït.

La culpa sempre és discutible i en molts casos, repartible. Però la responsabilitat està molt clar qui la té: la té qui mana, la tenen aquells que han obtingut, en lluita acarnissada amb els rivals, càrrecs públics que els permeten tenir-nos a tots a les seves mans. I tots esperem que intentin evitar la batalla en lloc de preparar-se per a la guerra escalfant l'ambient contra una colla de joves rebels. En lloc d'això, veiem la colla de càrrecs públics que se suposa que ens governa ficats en una altra de les crisis amb què contínuament mesuren les seves forces.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.