Articles

Corbacho i el sou dels funcionaris

D'AVUI.cat

Segons els Pressupostos del 2009, als funcionaris espanyols se’ls apuja el sou el 3,8%, mentre que la inflació interanual al febrer era del 0,7%. Conclusió: els grans beneficiaris d’aquesta crisi són els funcionaris. No m’estranya que els bancs, quan se’ls acusa de no concedir hipoteques, es defensin: “És fals! Als funcionaris sí que els donem crèdit!”

El fet evidencia que la moderna fractura social
ja no és entre rics i pobres, sinó entre funcionaris i la resta de treballadors. Entre uns senyors que (encara que s’enfonsi el món) seguiran cobrant eternament el seu sou, i uns altres que s’arrisquen a ingressar a la minoria silenciosa dels 4 milions d’aturats.

L’escàndol (així l’ha anomenat Joan Rosell) és tan majúscul, que ha hagut de sortir Corbacho a afirmar que el sou del milió de funcionaris que cobren més de 30.000 euros podria congelar-se l’any 2010. Increïble! Però no diuen que el 2010 ja s’haurà acabat la crisi? I per què no els congelen el 2009? I com és que Solbes, el responsable del desgavell, no ha dimitit? O no és més seriós això que una montería?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.