Articles

Cap d'Any a la plaça de Catalunya

D'AVUI.cat

L'Ajuntament de Barcelona promocionarà els gots biodegradables per evitar que la plaça de Catalunya es converteixi un any més en escenari de la famosa competició de trencament de vidres a l'aire lliure que cada Cap d'Any aplega el millor de tot Europa i mig món en aquest cèntric punt barceloní. La substitució de l'ampolla de vidre pel got biodegradable intentarà evitar aquest singular torneig, tot i que, vistes experiències passades, potser només aconseguirà desplaçar uns centenars de metres la celebració.

Fa bé el consistori d'intentar estroncar de bon començament aquesta part de la celebració que, amb el pas dels anys, s'ha convertit en una disbauxa generalitzada en la qual la capital del país ofereix un espectacle indigne i lamentable només superat per la visita dels benvolguts seguidors del Glasgow Rangers.

Encara faria millor, però, si tingués el valor d'admetre la seva part de culpa. L'intent de capitalitzar la falsa celebració del nou mil·lenni l'any 2000 amb l'organització de festes urbanes sense tradició anterior va obrir les portes al naixement d'aquesta dubtosa tradició. No és sobrer recordar-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.