Articles

El Tour català, per sobre de la pluja

Si el Tour de França havia de servir d’aparador, els ciutadans hi han respost. Ahir molts milers de persones van acostar-se al recorregut de la cursa per veure de prop un espectacle esportiu de primera línia internacional. I ho van fer amb un civisme inqüestionable i sense que, en cap moment, es causessin més molèsties de les esperables en un esdeveniment d’aquestes dimensions.

Al contrari que en la Vuelta de fa deu anys, la pluja no ha estat més que una incomoditat, que no ha condicionat excessivament el desenvolupament de la prova esportiva. Fins i tot els ciclistes professionals s’han sorprès de la quantitat de públic que els ha acompanyat en la primera etapa íntegrament catalana que organitza el Tour des dels anys cinquanta. De fet, les etapes clàssiques del Tour no acostumen a travessar grans ciutats –amb l’excepció de París, naturalment– per por a problemes d’organització i intendència que a Girona i Barcelona s’han resolt de forma solvent. En qualsevol cas, queda clar que Catalunya ha estat per sobre de la pluja.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.