Articles

Iniciativa i les successions

Passa-ho!

Naturalment que Iniciativa està a favor de mantenir l’impost de successions. Naturalment que demanarà augmentar un 200% (o més) el percentatge que es paga actualment. I ara vostè em preguntarà: “I per què ho fan això? Què passa, que morir-se és poc sostenible? O és potser una mesura de protesta perquè no hi ha un contenidor on dipositar-hi els familiars traspassats per poder ser reciclats? Doncs no. Ni tampoc és perquè els companys i les companyes d’Iniciativa odiïn les classes mitjanes. I ni tan sols és per mantenir viu el millor exemple d’autoespoli conegut (li recordo que aquest impost no depèn de Madrit sinó que és 100% nostrat). Res de tot això.

Els d’Iniciativa per Catalunya- Verds - Esquerra Unida i Alternativa
volen mantenir l’impost perquè són gent solidària i conseqüent. A veure una cosa, qui manava a IC fins fa quatre dies? Joan Saura. Qui manarà a partir d’ara? El seu fill polític, Joan Herrera. Què ha passat aquí? Coi, que hi ha hagut una successió com una casa de pagès. Per tant, l’esquerra de veritat considera que el millor que pot fer és predicar amb l’exemple. I si ara està lluitant amb tanta força i amb tanta empenta per mantenir l’impost és perquè vol pagar per la seva pròpia successió. Ja veurà com aviat anunciarà que cedeix totes les seves seus i els sous dels seus diputats i diputades i dels regidors i regidores per afrontar la factura que li ve. Si us plau, aplaudeixi amb mi un gest tan bonic i altruista... plas, plas, plas.

I això no és tot.
Sap per què IC ha anunciat, un any abans de les eleccions, que vol reeditar el tripartit? Coi, és un missatge per als seus militants (i les seves militants) i els seus càrrecs (i les seves càrregues), com dient: “Si sumem, pagarem l’impost d’autosuccessió tripartida amb el préstec personal que haureu d’anar a demanar”. Vaja, el mateix que han de fer molts ciutadans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.