Articles

Costa o el cap de turc que li calia a Rajoy

Li ha costat, al president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, tallar-li el cap “temporalment” a la seva mà dreta i secretari general del PP al País Valencià, Ricardo Costa. Ho va anunciar, finalment, divendres a la nit via SMS. Era el cap que li calia a Mariano Rajoy per demostrar una certa autoritat a l’hora de tallar amb els dirigents del seu partit que s’han deixat comprar, almenys fins que no es demostri el contrari, per la trama de Francisco Correa i, alhora, deixar anar llast respecte a l’etapa de José María Aznar.

Perquè ara es demostra que, en aquella etapa,
els dirigents del PP es van creure tant que el nou règim havia arribat per quedar-se que se sentien immunes a la justícia i es van dedicar a intentar enriquir-se a costa de personatges de vodevil com Correa o el Bigotes, que es van acostar al poder de la mà del gendre Alejandro Agag, que un dia es va emparentar amb els Aznar en una boda reial que ho diu tot. València va ser l’últim refugi, ja en temps de Rajoy, d’aquest règim. I el de Pontevedra ho ha de tallar per molt que Camps fos el gran avalador d’un Rajoy que ara ja mira Feijóo com a renovador.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.