Articles

Tothom ens estima

D'AVUI.cat

Tothom ens estima i Esperanza Aguirre més que ningú. Ens estima i ho proclama als quatre vents, perquè quedi clar que això de la catalanofòbia només afecta el 56% dels lectors d’un determinat diari madrileny que, ben pagats, ho afirmen amb orgull quan se’ls demana.

Espanya sencera ens estima i ens ha estimat sempre i té previst continuar-nos estimant, i per això els preocupa i molt que puguem fer coses que els desagradin, perquè això implicaria que ens haurien de deixar d’estimar. Per això no els agrada que el Parlament aprovi lleis que no encaixen en la seva manera d’entendre Espanya, ni els agrada que els votants catalans votin partits que tenen un sentit de país diferent del seu. Ens estimen, en definitiva, perquè ens perceben com a espanyols, no per res més.

I per això mateix conculquen les nostres lleis, rebaten les nostres decisions i alimenten aquest perillós discurs segons el qual la població catalana viu alienada per una classe política marciana que no té en consideració les necessitats dels catalans.

Perquè ells sí que saben quines són les nostres necessitats, i s’atorguen la missió de recordar-nos-les cada dia. Deien que l’Estatut estava “tutelado por ETA” i ho deien perquè, de fet, el que sempre han volgut ha estat tutelar-nos-el ells.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.