Articles

Els Reis de llevant

D'AVUI.cat

El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha fet una sorprenent crida als Reis d'Orient. A Ses Majestats els ha demanat que en la seva propera visita, en principi fixada per al 6 de gener del 2009, portin els seus sacs carregats de joguines espanyoles com a mesura per pal·liar la crisi econòmica.

No fa gaire el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va proposar una recepta similar als turistes catalans: contra la crisi, turisme interior. Pel que es veu, el nacionalisme econòmic és el millor antídot contra la crisi i per tant ara resulta que estrènyer-nos el cinturó és una altra manera de fer país. Efectes col·laterals d'haver-nos quedat una mica més pobres. Doncs res, a consumir productes catalans s'ha dit. 

Mentrestant a Ibi, a Villena i per tota aquella banda deuen haver obert unes quantes ampolles de cava després de sentir l'arenga ministerial, perquè amb una petició com aquesta és previsible que la indústria de joguines hagi saltat d'alegria. Els Reis, de fet, sempre han vingut d'allò que a Madrid en diuen Levante, que, si no m'equivoco, peta més o menys pel mateix lloc que oriente –sempre des de la villa y corte, esclar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.