Articles

Fira d'Abril i Nacional de Catalunya

D'AVUI.cat

La incontinència verbal juga males passades, i em remeto a les paraules de l'Albert Rivera, líder de Ciutadans, que ara li ha donat per dir que la Fira d'Abril de Catalunya és l'autèntica Festa Nacional de Catalunya perquè hi congrega molta gent.

No s'haurà adonat que amb aquestes paraules ha acabat de dinamitar les restes del seu partit a l'admetre que si Catalunya té una festa nacional serà perquè és una nació, cosa que va contra l'ideari del seu partit. Tampoc s'haurà adonat que si continua utilitzant aspectes quantitatius per definir conceptes nacionals, passarà de defensar els drets individuals a defensar els colectius, cosa que li ocasionarà la baixa dels quatre militants que encara li queden al partit. I finalment tampoc s'haurà adonat que la seva ploramica identitària ja no enganya ni els del Partit Popular, que durant un temps li seguien el joc per por de perdre vots i que a hores d'ara ja fan números amb els vots que 'recuperaran' a les properes eleccions mentre exmilitants de Ciutadans i saltimbanquis de tota mena piquen a la porta de can Díez a veure si els deixen passar. 

Clar que potser l'únic que volia era provocar. Sí és així, també ho ha aconseguit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.