Articles

Tranquils, 'The Economist', tranquils

D'AVUI.cat

"No acceptem més dilacions ni més ambigüitats", diuen els senyors de les cambres de comerç. Ben dit. I pensen fer-hi alguna cosa? No. Esperen que Zapatero posi seny en sentir aquestes dures paraules. Mentrestant, a la Moncloa, ZP i Esperanza Aguirre escenifiquen la primera seqüència de la pel·lícula que s'acabarà amb el matrimoni de conveniència del PSOE i el PP. Se'ls veu molt preocupats pels senyors de les cambres de comerç de Catalunya.

El que diuen els empresaris i els partits catalans no fa por a ningú... si no és als ciutadans catalans. I a The Economist. Sempre vaig trobar curiosa aquesta mania d'alguns de veure Pujol com un separatista perillós, però pel que sembla el pànic d'una imaginària fúria patriòtica catalana persisteix. Ara mateix els corresponsals de The Economist deuen estar esverats per les paraules dels senyors de les cambres de comerç, als quals deuen veure com  Bravehearts. Que ningú no pateixi: a tot estirar, som xais amb pell de llop. Ens ho deixem fer tot. Ara que Catalunya ha tret la rifa de Nadal, encara ens la carregaran al compte de l'addicional tercera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.