Articles

Colla de sapastres

Jam Session

M’assabento que una colla de joves de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista van boicotejar ahir un acte de la candidata del PP català a les generals, Dolors Nadal. Nadal, que havia de fer una conferència a la Facultat de Dret, no només no va poder obrir la boca sinó que, a més, es va veure obligada a fugir amb la cua entre les cames escortada pels Mossos.

Molt bé nois, ja ho teniu: la Nadal no va poder articular paraula als vostres dominis. I de retruc, vosaltres, futurs garants de les lleis, us vau carregar un dels drets fonamentals en democràcia, la llibertat d’expressió. Però és que, a més, l’heu obsequiada amb l’excusa perfecta per aparèixer com a soferta màrtir popular i heu donat ales al seu partit perquè s’erigeixi, davant l’Ejpaña Brunete, com a víctima d’una conxorxa catalanista tan perillosa com l’amenaça judeomasónica. No es pot ser més sapastre! El que hauríeu hagut de fer és deixar-la parlar, que és el que toca en una universitat pública. I com més estona, millor.

Perquè, només que hagués començat a desgranar les seves propostes, la causa dels que no volen veure Rajoy president hauria guanyat adeptes. Una mica de segregació lingüística per aquí, una mica de croada contra els matrimonis homosexuals per allà, i algun contracte d’immigració per allí, i ja teníeu un bon còctel per fer fugir els vots populars de la boca de les urnes. Afortunadament, la Brunete mediàtica ahir a la tarda estava prou ocupada per no engegar la seva maquinària de demagògia anticatalanista. I és que, després de punyalades per l’esquena, metàfores de Quaresma i símils futbolístics, es va produir el miracle: Aguirre i Gallardón es van fer una abraçada. I tots van sospirar: “Al·leluia!”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.