Articles

Exigents amb TMB

D'Avui.cat

Els barcelonins estan farts de la vaga d'autobusos. Una vegada més, se'ls dificulta la mobilitat per una raó que no controlen. Per això ara mateix els conductors d'autobús són personatges molt impopulars: s'entesten a fer vaga perquè són egoistes i insolidaris. Aquest és el missatge que TMB s'ocupa d'inocular en el sentir col·lectiu.

En la batalla mediàtica en què ha derivat el conflicte, als responsables de l'empresa municipal no els fa cap mania gastar-se diners públics en fulls informatius que escampen per les bústies de mitja ciutat, com van fer fa unes setmanes. Amb la mateixa diligència –que feliç, si tot ho fessin igual–, cada jornada d'aturada fan arribar als mitjans de comunicació el recompte i les fotos d'autobusos abonyegats pels vaguistes.

Els directius de TMB, que no volen o no saben negociar, fan tot això i esperen que els ciutadans es revoltin contra els vaguistes. Però ves per on, hi ha ciutadans radicals i/o equivocats que s'han revoltat contra els directius de TMB. Són extremistes de 48 entitats socials i han muntat una contracampanya: si us emprenya la vaga, vénen a dir, feu-ho saber als responsables del servei –TMB–: no pagueu el bitllet de bus mentre duri el conflicte i reclameu que escoltin els vaguistes. Una posició d'exigència amb l'administració que és poc freqüent i que ens faria profit si s'estengués a altres casos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.