Articles

Tania Head, catalana i impostora

Passa-ho!

Tania Head a Nova York. Alicia Esteve a la seva Barcelona natal. Ja sap, va inventar-se una vida com a supervivent de l’atemptat a les Torres Bessones.

M’estranya que aquesta història no hagi aparegut al diari de Tania J., nom perfecte per a un altre famós fabulador, mentider i manipulador, amb el titular: Què esperaven? Catalana havia de ser. Sí, perquè miri que arribem a ser impostors. Si en fa d’anys, que “els talibans lingüístics” ens dediquem a “l’apartheid”, a les “polítiques d’exclusió”, a la “imposició ideològica” i a ser contraris “als principis més elementals de la democràcia”. Sort n’hi ha que “centenars (bé, aquí es queden curts. Jo parlaria de milers de milions) de ciutadans catalans lluiten per treure’s la mordassa” que els imposa aquesta “dictadura lingüística”. I, sobretot, sort n’hi ha que Tania J. n’està al cas i perpetra (textualment) titulars i frases tan vertaderes com aquestes.

Però els catalans, a part d’impostors i mentiders, som males persones i busquen còmplices que ens ajudin a sostenir les falsedats. Ha quedat prou clara la realitat que explica cada dia la Brunete Mediática & The Wailers, no? Doncs resulta que la Comissió Europea, una colla de nazis col·laboracionistes dels catalans, presenta un informe lloant la immersió lingüística i considerant que el sistema català és un model a seguir. Va, home (i dona), va!!!. Que els empresonin a tots per farsants!!!

I això no és el pitjor. La Opinión de Màlaga publicava el 6 de setembre una entrevista amb José Antonio Sierra, impulsor a principis dels 70 del segle passat del que va acabar sent l’Institut Cervantes. I vet aquí que el paio diu: “Totes les llengües que es parlen a Espanya formen part del seu patrimoni lingüístic, caldria facilitar-ne l’estudi [...]. Fa deu anys que l’Escola d’Idiomes de Màlaga sol·licita poder ensenyar català i encara no ha obtingut el vistiplau”.

Segur que el tal Sierra, a part d’un genocida lingüístic, és mig català, no ho sap i per això menteix. Sort en tenim que Tania J. i companyia ens obren els ulls, oi?


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.