Articles

Un bon motiu per al tripartit

D'AVUI.cat

Diu que el sistema no s'ha inventat aquí, que ja ho fan a Amsterdam i Londres, però el nou sistema de velocitat variable per als accessos a Barcelona és tan enrevessat que ja es poden calçar els conductors: necessitaran un copilot com el de Carlos Sainz si volen controlar l'allau de pampallugues i panells amb xifres canviants que trobaran.

I mentre Saura i Baltasar es reparteixen el protagonisme jugant amb els límits de velocitat –primer pel medi ambient, ara per la fluïdesa de la circulació–, el transport públic, mare dels ous del desistiment del vehicle privat per reduir els embussos, s'encalla en avaries, retards, aglomeracions i horaris massa curts a les nits.

Així es troba el govern de la Generalitat: mancat de recursos i sense cohesió, amb els caps de les tres branques intentant sobresortir cada un pel seu compte, fent cada un el seu propi balanç de meitat de legislatura, enganxant-se per les bosses de supermercat, posant-se les banyes amb la LEC, enviant als Mossos missatges contradictoris, traient-se els ulls davant de Zapatero. I malgrat tot, continuen junts. Deuen tenir un bon motiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.