Articles

Decisiva sense decidir

D'AVUI.cat

La presidenta del PP(C) mostra penediment i propòsit d'esmena. Confessa que el pecat del seu partit és no haver tingut un "compromís real amb Catalunya". Aquest descobriment no significa que el PP(C) o el PP(E) tinguin intenció de retirar el recurs contra l'Estatut. Argumenten que els catalans volen, per damunt de tot, un Estatut ben constitucional: ves que un dia d'aquests no hi hagi una manifestació per reclamar-ho.

Per ara, doncs, no se sap com esmenaran el seu comportament els del PP(C). El que sí que tenen clar és que sense millorar els resultats catalans no tornaran a governar a Espanya. Aquesta veritat revelada ja ha estat experimentada i posada en joc pel PS(C)-PS(OE).

I és que Catalunya és decisiva per moltes coses: ho són els impostos que l'Estat hi recapta, els vots dels seus ciutadans i la posició dels seus diputats al Congrés. Catalunya només deixa de ser decisiva quan es tracta del dret a decidir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.